Je diensten aanbieden op Kopiloot?

Kopiloot is steeds op zoek naar begeleiders die hun diensten en kennis willen aanbieden aan creatieve ondernemers. Ontdek hier alle details en wie weet pronk jij binnenkort met je profiel op Kopiloot!

De voordelen voor begeleiders

  • Gratis begeleidersprofiel aanmaken
  • Jouw expertise delen met creatieve ondernemers
  • Gratis of betalend advies geven
  • Breed netwerk creëren

Heb je de criteria doorgenomen en ben je overtuigd van de voordelen?

Stel je hier kandidaat als begeleider

1. Ben jij een dienstverlener met de juiste skills?

Creatieve ondernemers kunnen bij jou terecht voor boekhoudkundig, juridisch, financieel of strategisch uitvoerend werk of begeleiding. Je combineert deze vakkennis bovendien met ervaring in de culturele en creatieve sector. (Klik hier voor een volledig overzicht van de relevante sectoren).

Typische voorbeelden van opdrachten zijn bijvoorbeeld de contractuele overdracht van intellectuele eigendomsrechten, vragen om een financiële audit te doen, boekhouding, fiscale aangiftes, ...

Freelancer in ander vakgebied? Sorry!
Kopiloot selecteert enkel dienstverleners in het boekhoudkundige, juridische, financiële en strategische domein, omdat daar bij uitstek de combinatie van vakkennis én ervaring in de creatieve sector van cruciaal belang zijn. Kopiloot is dus geen gewone freelancersdatabank. Andere soorten taken, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan, copywriting, administratie, … behoren niet tot het pakket

2. Heb je voldoende ervaring?

Kwalitatieve begeleiding bieden aan ondernemers uit de culturele en creatieve sector: dat is de missie van Kopiloot. Om deze kwaliteit te garanderen, waakt een stuurgroep van professionals over wie zich aanmeldt als mentor of expert. Je zal bij de aanmelding dus enkele cases moeten voorleggen om deze ervaring te bewijzen.

Stel je dan kandidaat!

  • Vul dit aanvraagformulier in
  • Omschrijf daarin kort je ervaring, referenties en het type diensten of begeleiding dat je wil aanbieden. We raden je aan om enkel die sectoren te selecteren waarin jij echt het verschil kan maken.
  • Stoffeer je selectie met twee cases uit de sector van jouw keuze.
  • Voeg een link toe naar je LinkedIn-profiel en/of website.
  • Wij laten je zo snel mogelijk weten of je in aanmerking komt.

Word je betaald als mentor of expert?

Het gebruik van het platform zelf is gratis, net als alle conversaties die via de tool verlopen. Ga je effectief diensten leveren of een begeleiding opstarten, dan bepaal je zelf wat je aanrekent. Communiceer hier duidelijk over met de andere partij.

Ontdek hoe zij geholpen werden

Bruno Vanderschoot (BBIE) ondersteunt Iris Bosman (SQUARE play)

Bruno Vanderschoot (BBIE) ondersteunt Iris Bosman (SQUARE play)

Iris Bosman wou haar innovatief gordijnconcept voor raamdecoratie en scheidingswanden beschermen. . Intussen staan SQUARE play en Square Interior op de rails.

Anna Geets (Diagonaal) kreeg hulp van Geert Baestaens (bd-advocaten)

Anna Geets (Diagonaal) kreeg hulp van Geert Baestaens (bd-advocaten)

‘Goede afspraken maken goede vrienden’, vindt Anna Geets. Deze designer kreeg hulp van advocaat Geert Baestaens bij het opstellen van haar algemene voorwaarden, de voorwaarden voor haar webshop, disclaimers en andere nuttige documenten.