Na jaren goeie dienst, hebben we beslist het Kopiloot-platform vanaf januari 2024 stop te zetten. De initiatiefnemers achter dit platform - VLAIO, Flanders DC en Cultuurloket - willen wel verder inzetten op persoonlijke doorverwijzingen.

Ben je dus op zoek naar een ervaren dienstverlener, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen via onze advieswerkingen:

Veel dank aan alle begeleiders die de voorbije jaren hun kennis en ervaring deelden via dit platform.

Tom Crabbe

Ik zoek begeleiding

Wie ik ben en wat ik doe

Na jaren aan de slag te zijn geweest als consultant in de telecomindustrie is het tijd voor iets helemaal anders. Uit eigen ervaring (lees: frustratie) en na het aftoetsen van deze frustratie met mijn omgeving (ben ik de enige?) ben ik ervan overtuigd dat er op het vlak van mijn "idee" heel wat mogelijkheden zijn. Recentelijk ben ik gestart met een BRYO traject bij VOKA om mijn idee meer vorm te kunnen geven maar hiernaast ben ik ook op zoek naar een "mentor"/partner/coach om me bij de uitwerking hiervan te begeleiden. Mijn idee situeert zich in de kleding/design industrie (schoenen) en heeft betrekking op het concretiseren van een bepaalde functionaliteit om kinderschoenen duurzamer te maken.

Nog wat meer info over mij

43 jaar - Woonachtig te Tiegem - Marketeer van opleiding - sportief/reizen - design/mode - actualiteit - "my legacy:-)" - keep it simple - no nonsense

Bij deze expertise

  • Strategie en innovatie

In deze fase

  • Een idee

In deze sector

Mijn ervaring