Na jaren goeie dienst, hebben we beslist het Kopiloot-platform vanaf januari 2024 stop te zetten. De initiatiefnemers achter dit platform - VLAIO, Flanders DC en Cultuurloket - willen wel verder inzetten op persoonlijke doorverwijzingen.

Ben je dus op zoek naar een ervaren dienstverlener, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen via onze advieswerkingen:

Veel dank aan alle begeleiders die de voorbije jaren hun kennis en ervaring deelden via dit platform.

Interieurarchitecte - zaakvoerder bij concept'N

Nicky Vanden Bossche

Ik zoek begeleiding

Nog wat meer info over mij

Ik ben Nicky en interieurarchitecte in mijn eigen bureau concept'N. Met concept'N creƫer ik voor zowel particuliere klanten als kleine kmo's, horeca, retails,... een beleving op maat voor binnen- en buitenruimtes. Als interieurarchitecte ga ik op zoek naar harmonie tussen ruimte en hun indeling, lichtinval en materiaal- en kleurkeuzes. Dit doen we voor zowel nieuwbouwprojecten (in planfase) als renovatieprojecten waarbij we met eventuele structurele ingrepen de ruimte herindelen. Hiernaast zorgen wij voor het ontwerp van keukens, maatwerk en zorgen wij als laatste dat alles wordt aangekleed door het kiezen van verlichting, raamdecoratie, accessoires,... Kortom wij zorgen voor een totaalinrichting of totaalrenovatie van A tot Z, van ontwerp tot realisatie.

Bij deze expertise

  • Communicatiestrategie
  • Groei en professionalisering
  • Prijszetting en businessmodel

In deze fase

  • Groeien

In deze sector

  • Architectuur

Mijn ervaring