Na jaren goeie dienst, hebben we beslist het Kopiloot-platform vanaf januari 2024 stop te zetten. De initiatiefnemers achter dit platform - VLAIO, Flanders DC en Cultuurloket - willen wel verder inzetten op persoonlijke doorverwijzingen.

Ben je dus op zoek naar een ervaren dienstverlener, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen via onze advieswerkingen:

Veel dank aan alle begeleiders die de voorbije jaren hun kennis en ervaring deelden via dit platform.

Founder bij Blabla Belgium

Maxim Suarez

Ik zoek begeleiding

Nog wat meer info over mij

Blabla Belgium is een kledingmerk (ecommerce) met internationale ambities dat statements in het Frans op t-shirts en sweatshirts ontwerpt en dat wil groeien d.m.v. exclusiviteit en influencer marketing. Exclusiviteit betekent dat we alles in beperkte oplage produceren en elke t-shirt/sweatshirt wordt genummerd en krijgt een certificaat mee zodat alles uniek is. Het merk moet hip/gewild worden en dit doen we door de kledij door de juiste personen te laten dragen. Dit zijn dus influencers, artiesten en bekende modellen en zij worden telkens ook allemaal betrokken bij het ontwerp van de kledij. Deze 2 pijlers worden de focus om het merk te laten groeien.

Bij deze expertise

  • Communicatiestrategie
  • Geldzaken: financiering en subsidies
  • Strategie en innovatie

In deze fase

  • Gestart

In deze sector

  • Mode

Mijn ervaring