Zaakvoerder bij Blueblot

Kris Obbers

Ik zoek begeleiding

Nog wat meer info over mij

Hoi,
ik heb 8 jaar geleden Blueblot opgericht met de bedoeling om websites en webshops voor kmo's te maken. Ondertussen zijn we 8 jaar verder en ik maak nog steeds websites, shops, logo's, flyers,...het gaat best goed.

Maar ik heb ideeën, het ene al wat moeilijker realiseerbaar dan het andere. Maar eentje is blijven plakken.

In een boek dat ik aan het lezen was over Twitter sprak één van de oprichters over www.donorschoose.org, een crowdfunding platform voor scholen in Amerika.
Omdat ik ooit al 's iets opgezet had voor een klant rond crowdfunding, begon het idee te spelen om zoiets hier in België op te zetten. Ik ben me er wel bewust van dat er hier wel platformen bestaan, maar niet toegespitst op 1 welbepaalde sector (zoals scholen, verenigingen,...)

Na een aantal gesprekken met directies en leerkrachten ben ik er nog meer van overtuigd dat zoiets wel kan werken; er is immers een nijpend gebrek aan middelen in het onderwijs.

Trek dit door naar jeugd-, cultuur-, sport en seniorenverenigingen en de vijver om in te vissen wordt plots groter.

Het opzetten van zo'n platform is niet echt een probleem omdat dit mijn expertise is. Maar het technische is uiteraard niet alles, er komt nog veel meer bij kijken (financies, marketing, businessmodel, haalbaarheid, schalen...) en dat kan ik helaas niet alleen.

Daarom wil ik 's horen wat professionals met deze expertises hiervan denken.

Alle hulp is welkom.
Kris

Bij deze expertise

  • Communicatiestrategie
  • Groei en professionalisering
  • Prijszetting en businessmodel
  • Strategie en innovatie

In deze fase

  • Een idee

In deze sector

  • Web, apps en online media

Mijn ervaring