Na jaren goeie dienst, hebben we beslist het Kopiloot-platform vanaf januari 2024 stop te zetten. De initiatiefnemers achter dit platform - VLAIO, Flanders DC en Cultuurloket - willen wel verder inzetten op persoonlijke doorverwijzingen.

Ben je dus op zoek naar een ervaren dienstverlener, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen via onze advieswerkingen:

Veel dank aan alle begeleiders die de voorbije jaren hun kennis en ervaring deelden via dit platform.

Ingrid Boon

Ik zoek begeleiding

Nog wat meer info over mij

Ik ben van opleiding keramiste en na mijn opleiding ben ik hierin een aantal jaren actief geweest. Om diverse redenen heb ik toen professioneel een andere richting moeten kiezen, maar wel altijd met het idee van “ooit zal ik nog …”.
Dat moment is nu aangebroken! Op creatief vlak weet ik wat ik wil, maar ik ervaar een gebrek aan kennis betreffende welk statuut het best aansluit bij mijn huidige situatie, hoe ik mijn ideeën commercieel best kan profileren, de beste kanalen hiervoor, kortom hoe ik op een zo kort mogelijke tijd voor mijzelf een kader/structuur kan scheppen die als leidraad en focus kan dienen. (Als 50+-er én starter moet het immers allemaal wat rapper vooruitgaan …).
Alvast bedankt voor uw feedback..

Bij deze expertise

  • Vennootschapsvormen: eenmanszaak, bvba, enz.

In deze fase

  • Een idee
  • Gestart

In deze sector

  • Beeldende kunsten
  • Vormgeving en design thinking

Mijn ervaring