Anneleen Gerits

Ik zoek begeleiding

Nog wat meer info over mij

Ik ben Anneleen Gerits, geboren op 2 mei 1986. Ik startte 4 jaar geleden met een opleiding schilderkunst aan de Academie Noord in Brasschaat. Ik werkte lange tijd in de sociale sector en besliste enkele maanden geleden om me professioneel toe te leggen op mijn passie: schilderen.
Graag wil ik met mijn werken van betekenis kunnen zijn voor anderen. Kunst kan steun bieden of licht kan brengen en het is mijn doel om dit via kunst te bereiken.
Ik zou mijn kunst onderbrengen bij het werk van symbolisten als Munch, Miro, Odilon Redon en Paul Klee omdat de psyche en het onderbewuste (en de toegang daartoe via symbolen) ook voor mij een rode draad is doorheen mijn werk.
Ik maak kunst die kan raken en 'wakker maken' en waarbij authenticiteit van groot belang is.
In eerste instantie zoek ik begeleiding om me te helpen meer werken te verkopen. Ik zou graag een kunstenaarsstatuut willen behalen maar daarvoor moet ik de komende 15 maanden nog heel wat werken verkopen.
Ik ben al een tijd op zoek naar een coach of begeleider. Ik was dan ook blij en opgelucht toen ik 'kopiloot.be' ontdekte. Ik hoop een begeleider te vinden en kijk al uit naar een samenwerking want die eerste stappen alleen zetten is niet evident merk ik.

Met vriendelijke groeten,
Anneleen Gerits

Bij deze expertise

  • Communicatiestrategie
  • Geldzaken: financiering en subsidies
  • Groei en professionalisering

In deze fase

  • Gestart

In deze sector

  • Beeldende kunsten

Mijn ervaring