Wij geven begeleiding

Wie wij zijn en wat wij doen Misschien associeer je ons op de eerste plaats met de traditionele KMO, maar ook de culturele en creatieve sectoren dragen we bijzonder hoog in het vaandel. Zo schoot Happy Kiddo, dat duurzame kinderkledingabonnementen aanbiedt, meteen uit de startblokken na ons Bryo-groepstraject.
Nog wat meer info over ons Als de representatieve organisatie van ondernemingen in Vlaanderen richt Voka zich op álle segmenten. We zijn het meest nabije, invloedrijke en professionele netwerk van ondernemers, en kunnen zo ook voor creatieve en culturele ondernemingen in Vlaanderen een optimaal kader creëren, zodat zij succes kunnen boeken.

Op die manier willen we fundamenteel bijdragen tot de welvaart en het welzijn van de regio. Ons programma Ambitieus Ondernemerschap mikt dan ook op méér starters, méér blijvers en méér groeiers. Ben jij een ambitieuze creatieve ondernemer? In welke fase je je ook bevindt, onze aangepaste trajectbegeleiding is er om jou te stimuleren.

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid.

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Allround begeleiding ondernemerschap

In deze fase

  • Een idee waaruit iets kan groeien
  • Gestart en ervoor gaan
  • Het project/de onderneming loopt
  • Klaar om te groeien

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren
Contactgegevens
02 229 81 11
Koningsstraat 154-158, 1000 Brussel
Groepstrajecten
Begeleiders
Joeri Stoop
Coördinator starterswerking bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Allround kennis culturele en creatieve sectoren
advies begeleiding