UNIZO Road to Growth

Schrijf je in

Samen werken we aan jouw plannen

Wat kan je verwachten? Als ambitieuze ondernemer sta je vaak voor nieuwe uitdagingen. Die hoef je niet alleen aan te pakken. Ontdek hier een individueel begeleidingstraject om te groeien in wat je doet en hoe je dat doet.
Nog wat meer info Als ondernemer neem je dagelijks beslissingen, maak je keuzes en stuur je bij waar nodig. Dat klinkt eenvoudiger dan dat het in realiteit is. Op een bepaald moment staat elke ondernemer voor één of meerdere uitdagingen. Het is op die momenten belangrijk dat je kan beroep doen op experten die je hierbij kunnen helpen. Road to Growth is een begeleidingstraject op maat van ambitieuze ondernemers die voor deze kantelmomenten staan in het ondernemerschap, en die willen groeien in wat ze doen en hoe ze dat doen.

Tijdens drie intensieve gesprekken maken we een duidelijke analyse van jouw onderneming: de huidige situatie en de nieuwe uitdagingen. Op basis van die informatie bekijken we de sterke in minder sterke punten van jou als ondernemer als van jouw onderneming zelf. Daarna stellen we een actieplan op om verder succesvol te ondernemen. Dankzij de expertise van UNIZO, Graydon, Antwerp Management School en externe experten kunnen we een sterk individueel begeleidingstraject opstellen. De doorlooptijd duurt slechts enkele maanden, wat maakt dat je de actiepunten snel kan uitvoeren.
Voor wie? Road to Growth is er voor elke ambitieuze ondernemer die zijn bedrijf wil versterken. Je staat open voor nieuwe ideeën, je wilt innoveren en laat je graag begeleiden door een team van experten. Wat kost het?

Dankzij de steun van het Agentschap Ondernemen en Innoveren bieden we dit begeleidingstraject aan een heel interessante prijs aan.

Rond deze expertise

In deze fase

  • Project loopt

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Contacteer ons

UNIZO Road to Growth

0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be

https://www.unizo.be/roadtogrowth