UNIZO Go4Business

Schrijf je in

Samen werken we aan jouw plannen

Wat kan je verwachten? Denk je aan een eigen onderneming? Of wil je van je bijberoep je hoofdberoep maken?
Dan vraag je je waarschijnlijk af of dit een haalbare droom kan zijn... Het UNIZO Go4Business traject is een individueel begeleidingstraject waar we samen de haalbaarheid van je idee onderzoeken.
Nog wat meer info Tijdens het begeleidingstraject doorloop je drie fases.

Intake:
Aan de hand van een goed voorbereid intakegesprek peilt de coach naar jouw ondernemers skills, en neemt hij/zij je ondernemersidee onder de loep. Vervolgens wordt het verdere traject uitgestippeld.

Aan de slag:
Via de workshops ondernemingsplan en financieel plan, krijg je de nodige inzichten om je business plan concreet uit te bouwen. Via onze startsimulator tool kan je je plan volledig uitwerken. Zit je ondertussen met vragen of merk je dat je hulp nodig hebt, dan kan je bij je coach terecht.

Eindrapport:
In de laatste fase van het traject wordt het business plan geanalyseerd en geeft de coach een haalbaarheidsadvies. Na afloop van het traject ontvang je een gedetailleerd analyserapport over de haalbaarheid van jouw idee. Met dit rapport kan je vervolgens praktisch aan de slag om je onderneming op te richten of verder uit te bouwen tot je hoofdberoep. Het vormt onder meer een goede voorbereiding om bij de bank een lening (of Startlening+) aan te vragen.
Voor wie? Het UNIZO Go4Business traject is voor kandidaat ondernemers en ondernemers die reeds actief zijn in bijberoep. Beide moeten de intentie hebben om te starten of over te stappen naar zelfstandige in hoofdberoep. Wat kost het?

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject Go4Business aan voor slechts 150 euro incl. btw (in plaats van 1.100 euro).

Rond deze expertise

In deze fase

  • Een idee

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Contacteer ons

UNIZO Go4Business

0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be

http://www.unizo.be/go4business