UNIZO Go for Finance

Schrijf je in

Samen werken we aan jouw plannen

Wat kan je verwachten? Ben je op zoek naar de juiste financiering voor jouw onderneming? Weet je welke financieringsbehoefte je werkelijk hebt? Via het individuele begeleidingstraject Go for Finance helpen we jou op weg om jouw financieringsaanvraag tot in de puntjes voor te bereiden.
Nog wat meer info Aan de hand van je financieel plan en/of boekhoudkundige cijfers brengen we je financieringsbehoefte in kaart. Vervolgens maak je kennis met alle mogelijke financieringsvormen die in aanmerking komen voor de realisatie van je project. Dat kan gaan over bancaire leningen, over leningen of maatregelen via de overheid of over alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding of een Winwin-lening. Zo komen we tot de optimale financieringsmix. Finaal stomen we jou klaar om de financiering effectief aan te vragen. Hoe beter je hierop bent voorbereid, hoe groter de meer kans op slagen. Doorheen de begeleiding versterk je bovendien je financiële kennis en krijgen je cijfers meer context.
Voor wie? Het traject is er zowel voor de (pre)-starter, als voor de bestaande ondernemer die behoefte heeft aan financiering voor een investering of werkkapitaal. Wat kost het?

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject Go fo Finance aan voor slechts 200 euro excl. Btw (in plaats van 1.650 euro).

Rond deze expertise

In deze fase

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Contacteer ons

UNIZO Go for Finance

0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be

https://www.unizo.be/goforfinance