Samen werken we aan jouw plannen

Wat kan je verwachten? Heb je graag dat iemand over jouw schouder meekijkt wanneer je belangrijke knopen moet doorhakken? We doen dat via gezamenlijke activiteiten tussen gelijkgestemden, maar ook via individuele coaching.
Nog wat meer info Voka is niet enkel synoniem met de traditionele KMO, maar staat als Vlaams netwerk van ondernemingen klaar voor álle segmenten, ook de creatieve en culture sectoren.

Dit doen we niet alleen door creatieve starters en groeiers advies en informatie te bieden, maar ook via individuele begeleiding en coaching, groepstrajecten en netwerk- en inspiratiemomenten. Zo kunnen ondernemers met alle uitdagingen die een opstart inhoudt terecht in ons Bryo-programma.
Voor wie? Het Bryo-traject is bedoeld voor ondernemers die zich in de fase voor, tijdens of kort na de opstart of overname van een eigen zaak bevinden. Er zijn drie categorieën: Bryo StandUp, Bryo StartUp, Bryo ScaleUp. Om te weten welke van de drie het beste bij j Wat kost het?

De prijs van het traject hangt af van de categorie die je kiest. - Het StandUp-programma kost € 250 en is gratis voor studenten. Het bestaat uit tien workshops, gespreid over drie maanden. - Voor het StartUp-traject rekenen we € 500 per jaar. Daarbij is

Rond deze expertise

In deze fase

  • Een idee
  • Gestart
  • Project loopt

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Contacteer ons

Bryo

Annelies Maes, annelies.maes@voka.be

http://www.bryo.be/contact