Boost2Success

Schrijf je in

Samen werken we aan jouw plannen

Wat kan je verwachten? Boost2Success analyseert uw onderneming en geeft u professioneel advies. Gratis, in alle discretie en in mensentaal, zodat u er helemaal tegenaan kan.
Nog wat meer info Onze experten, elk met hun eigen expertisedomein, nemen alle aspecten van uw onderneming onder de loep. Het enige wat u moet doen, is een korte scan met een doorlooptijd van maximum 5 minuten invullen op www.boost2success.be/gratis-quickscan. Vervolgens gaan wij aan het werk: we analyseren uw onderneming en bezorgen u de resultaten van deze doorlichting. Dat kan ‘face to face’ in uw provincie, telefonisch of op papier. Sowieso ontvangt u steeds een rapport van die analyse.

Boost2Success biedt deze dienstverlening aan voor alle bedrijven in Vlaanderen, ongeacht het stadium waarin ze zich bevinden: starters, ondernemingen die continuïteit nastreven, bedrijven die willen groeien, ondernemers die in moeilijkheden zitten, hun bedrijf willen overlaten of heroriënteren of dan weer aan een herstart denken, zijn bij ons aan het juiste adres.
Wat kost het?

Eerstelijnsadvies en doorgedreven advies (3 uur) zijn volledig gratis, voor een coachingsessie van 8 uur betaalt u 477 euro, maar dat bedrag kan voor 50 procent terugbetaald worden via de KMO Portefeuille.

Rond deze expertise

In deze fase

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Contacteer ons

Boost2Success

Tom Delwiche, Bischoffsheimlaan 33, 1000 Brussel, 02/217 29 28, info@nsz.be

http://www.boost2success.be/gratis-quickscan