Na jaren goeie dienst, hebben we beslist het Kopiloot-platform vanaf januari 2024 stop te zetten. De initiatiefnemers achter dit platform - VLAIO, Flanders DC en Cultuurloket - willen wel verder inzetten op persoonlijke doorverwijzingen.

Ben je dus op zoek naar een ervaren dienstverlener, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen via onze advieswerkingen:

Veel dank aan alle begeleiders die de voorbije jaren hun kennis en ervaring deelden via dit platform.

Accelerator programma voor scale-ups

Schrijf je in

Samen werken we aan jouw plannen

Wat kan je verwachten? EY associeer je misschien meteen met financiële audits voor grote, beursgenoteerde bedrijven, maar we kunnen ook jou als creatieve ondernemer van dienst zijn, onder meer dankzij ons uitgebreid netwerk. Zo willen we met het EYnovation™- acceleratorprogramma creatieve scale-ups een aantal resultaatgerichte bootcamps, workshops en andere events aanbieden.
Nog wat meer info EYnovation™-acceleratorprogramma voor scale-ups bevat een aantal resultaatgerichte bootcamps. Tijdens een bootcamp wordt een groep van beloftevolle scale-ups binnen dezelfde fase of hetzelfde segment (waaronder de culturele en creatieve sectoren) klaargestoomd voor een concrete mijlpaal. Sta jij als creatieve ondernemer bijvoorbeeld voor een eerste financieringsronde, een marktintroductie, een opschaling, ...? Dan is zo’n bootcamp jou op het lijf geschreven!
Voor wie? De doelgroep zijn ambitieuze scale-ups die klaar zijn om de wereld te veroveren. Wij helpen je groeien van local naar global. Wat kost het?

De prijs varieert: sommige events zijn gratis, terwijl andere beginnen vanaf € 500 (zoals bootcamps waaraan lange trajecten verbonden zijn).

Rond deze expertise

  • Groei en professionalisering
  • Prijszetting en businessmodel
  • Strategie en innovatie

In deze fase

  • Groeien
  • Project loopt

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Contacteer ons

Accelerator programma voor scale-ups

Jan Vermeulen, jan.vermeulen@be.ey.com

http://www.eynovation.be