Na jaren goeie dienst, hebben we beslist het Kopiloot-platform vanaf januari 2024 stop te zetten. De initiatiefnemers achter dit platform - VLAIO, Flanders DC en Cultuurloket - willen wel verder inzetten op persoonlijke doorverwijzingen.

Ben je dus op zoek naar een ervaren dienstverlener, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen via onze advieswerkingen:

Veel dank aan alle begeleiders die de voorbije jaren hun kennis en ervaring deelden via dit platform.

Sandra Coumans

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe Ik bied versterking in het creëren van het juiste werkkader voor je organisatie en/of activiteiten en op die manier geef ik begeleiding aan je creatieve en zakelijke proces: brainstorming & strategiebepaling, analyse van organisatorische modellen en ondernemingsplannen, doelstellingen formuleren, knelpunten identificeren, evalueren, etc.
Nog wat meer info over mij De kunsten en creative industries zijn altijd mijn ding geweest: al sinds 2005 doe ik project management in de (internationale) cultuursector. Mijn professionele ervaring reikt van hedendaagse kunst en creatieve industrie tot cultureel erfgoed, van beleid tot de kunstpraktijk, van kleine, inductieve initiatieven tot gevestigde culturele instituten, van conceptontwikkeling tot de financiële administratie en evaluaties. Via mijn adviesbureau Culture le Hic zet ik die ervaring graag in ter ondersteuning van de culturele sector.

Daarnaast bekleed ik twee bestuursfuncties, bij de Pianofabriek, het gerenommeerde stedelijk cultureel centrum in Brussel, en bij Out of Sight, een internationale galerie voor hedendaagse kunst in Antwerpen.

Ik hecht belang aan werken op maat, ontwikkelen van doordachte en veerkrachtige projecten en mensen met elkaar verbinden. Ik heb in drie verschillende landen gewoond en noem sinds een aantal jaar Brussel mijn thuis.
Wat ik niet doe Juridische begeleiding Wat kan dat kosten? Laten we er over praten

Ik leer je graag kennen en dan kunnen we bespreken wat je precies zoekt en hoe ik van dienst zou kunnen zijn.

locatie

Geen locatie beschikbaar

Beschikbaarheid

contacteer mij via kopiloot

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Groei en professionalisering
  • Strategie en innovatie

In deze fase

  • Een idee
  • Groeien
  • Project loopt

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Mijn ervaring