Nicola Audenaert

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe Ik ben legal counsel bij IFORI BV, een Gents nichekantoor gespecialiseerd in Intellectuele Eigendom, ICT en Gegevensbeschermingsrecht. Wij helpen u graag bij het beschermen van uw Intellectuele Eigendom (auteursrechten, merken, modellen, patenten, etc.) en bij het opstellen en onderhandelen van auteurs-, ICT-, R&D- en handelscontracten.
Nog wat meer info over mij Als adviesbureau verlenen wij proactief en structureel juridisch advies en beheer binnen de domeinen van de Intellectuele Rechten, maar ook in ICT-recht Gegevensbeschermingsrecht en andere verwante rechtsgebieden zoals handelsrecht. Hierbij hanteert IFORI steevast een holistische aanpak waarbij we de intellectuele eigendomsportefeuilles in kaart brengen en beheren en onze klanten bijstaan bij implementatie van de nodige maatregelen zoals het voorzien van een sterk contractueel kader, registratie van Intellectuele Rechten, opstellen van exploitatiestrategieën... Ook staan wij wanneer nodig onze klanten bij in de afdwinging van hun Intellectuele Rechten.
Wat ik niet doe Wij zijn geen advocatenkantoor en zijn dus niet bevoegd jou te vertegenwoordigen voor de rechtbank. Wij werken evenwel nauw samen met verscheidene advocaten en kunnen jou ook tijdens gerechtelijke procedures inhoudelijk blijven bijstaan en adviseren. Wat kan dat kosten? Laten we er over praten

Wil je meer weten over wat IFORI voor jou kan betekenen, kan je ons altijd contacteren voor een vrijblijvend gesprek! Je kan ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor een kosteninschatting.

locatie

Gent

Beschikbaarheid

contacteer mij via kopiloot

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Intellectuele eigendom: auteursrecht, portretrecht, enz
  • Juridisch: contracten, ...
  • Strategie en innovatie

In deze fase

  • Een idee
  • Gestart
  • Groeien
  • Project loopt

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Mijn ervaring