Elise De Laet

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe Ben je op zoek naar ervaren ondernemers die jou bijstaan met advies, ervaringen en optreden als klankbord? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Nog wat meer info over mij Ik ben Communicatie Manager bij Netwerk Ondernemen, een organisatie dat jonge groeibedrijven en overnemers begeleidt. De begeleiding wordt gegeven door ervaren ondernemers die hun ervaringen en advies delen. Persoonlijk kan ik jou helpen rond alles wat met communicatie te maken heeft, maar ben je op zoek naar andere expertises, geef dan ook zeker een seintje!
Wat ik niet doe Wij zijn geen incubator. Wij geven een begeleiding gedurende 2 jaar specifiek gericht op groeibedrijven die te maken krijgen met de valkuilen van startup naar scale-up. Daarnaast bieden we ook een groeitraject aan voor zij die echt willen schalen: Boost Me. Wat kan dat kosten? Gratis

Het Mentor Me traject gedurende 2 jaar kost 365 euro per jaar (excl BTW). Boost Me kost 990 euro (excl BTW en excl hotel en vervoerskosten International GrowthCamp). Je moet wel geselecteerd worden als starter om begeleid te worden. Hiervoor moet je aan bepaalde criteria voldoen. Neem zeker contact op en dan kunnen we van daar verder gaan!

Beschikbaarheid

niet beschikbaar

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Communicatiestrategie
  • Groei en professionalisering

In deze fase

  • Groeien
  • Project loopt
  • Stoppen, overname

In deze sector

  • Communicatie, PR en reclame

Mijn ervaring