Project manager bij Flanders DC

Caroline Merckx

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe Ben je op zoek naar een klankbord voor je creatief project? Als adviseur van Flanders DC vervul ik die rol graag. Ik kan je ook verder helpen met vragen over je intellectuele eigendom, prijszetting of businessmodel.
Nog wat meer info over mij Als adviseur heb ik me de laatste jaren gespecialiseerd in intellectuele eigendom voor de creatieve sector. Ik beantwoord graag vragen als 'Kan ik mijn werk beschermen? En mijn concept? Hoe zit dat nu precies met dat auteursrecht? Heb ik een merk nodig? 'Wat als ik samenwerk met freelancers?' of 'Ik word gekopieerd, wat nu?'

Naast adviseur ben ik:

- organisator van expertendagen: dagen waarop de wat meer gevorderde ondernemers één-op-één advies kunnen inboeken met specialisten, of in kleine groepjes van gedachten kunnen wisselen met boegbeelden uit hun sector.
- aanspreekpunt voor Start@KBC. Creatieve starters die graag meer info willen over wat dat platform voor hen kan betekenen, mogen mij altijd contacteren.

Buiten mijn werkuren speur ik graag naar mooie objecten of eigenaardigheden op rommelmarkten of in kringwinkels. Van design en mode wordt ik ook vrolijk.
Wat ik niet doe Opstellen contracten (of andere zaken waarvoor je bij een advocaat moet zijn)
Boekhouding
Financiering Wat kan dat kosten? Gratis

Beschikbaarheid

contacteer mij via kopiloot

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Intellectuele eigendom: auteursrecht, portretrecht, enz
  • Prijszetting en businessmodel

In deze fase

  • Gestart
  • Groeien
  • Project loopt

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren