Projectmanager bij Ulule

Anke Frencken

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe Denk je dat reward-based crowdfunding iets voor jou is of ben je gewoon benieuwd naar wat het precies inhoudt? Met de begeleiding van meer dan 100 crowdfunding projecten achter m'n kiezen kan ik je zeker helpen!
Nog wat meer info over mij Als Good Idea Manager, a.k.a. projectbegeleider bij Ulule, adviseer en begeleid ik creatieve, innovatieve en maatschappelijke projecten om hen een zo hoog mogelijke kans op slagen te bieden.

Tijdens een vrijblijvend en verkennend gesprek toetsen we af of een crowdfunding campagne past binnen je organisatie, huidige strategie en financiële planning en licht ik toe hoe een crowdfunding campagne in zijn werk gaat.

Wanneer dit gesprek positief verloopt en we zien beiden het opstarten van een crowdfunding campagne zitten, gaan we de verschillende elementen nodig voor een crowdfunding campagne bespreken en voorbereiden. In deze stap bied ik steun op vlak van het voorbereiden van het communicatieplan, de campagnestrategie en het vormgeven van de projectpagina en rewards.

Wanneer de voorbereiding rond is, zal de campagne opgestart worden en sta ik elke projecteigenaar bij gedurende de campagne met een heleboel tips & tricks.
Wat kan dat kosten? Gratis

Advies krijgen over crowdfunding en het opstarten van een campagne en de bijhorende begeleiding is volledig gratis. Onze dienst is pas betalend (in de vorm van een commissie) als de crowdfunding campagne succesvol is beeïndigd (100% of meer).

Beschikbaarheid

niet beschikbaar

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Geldzaken: financiering en subsidies

In deze fase

  • Een idee
  • Gestart
  • Project loopt

In deze sector

  • Allround kennis culturele en creatieve sectoren

Mijn ervaring